A fost lansata agentia de publicitate YVE-Media

Ce inseamna si care sunt domeniile de activitate ale acestei agentii? Se pare ca seriozitatea si profesionalismul au condus la aparitia celei mai complete agentii de publicitate din Romania.

YVE Media incearca sa ofere doritorilor sentimentul lucrului bine facut. Vom trece acum si vom puncta domeniile de activitate pe care agentia le ofera.

1.    Publicitate online

Ai un site personal? Iti doresti ca blogul tau sa fie cunoscut?  Agentia YVE-media iti ofera pachete avantajoase prin care iti poti promova produsul in revistele noastre online. Ce inseamna aceasta promovare? Iti punem la dispozitie Bannere publicitare si Advertoriale care iti pot creste numarul vizitatorilor.

2.    Web Design si SEO

Intr-adevar ai auzit deja multe agentii care iti pot construi site-uri perfect functionale, insa agentia YVE-media iti ofera posibilitatea de a avea o grafica moderna. Totodata SEO-friendly te va ajuta in dezvoltarea site-ului personal, intrucat vei fi usor de gasit pentru clientii tai.

3.    Portofoliu

Care sunt elementele care traduc experienta agentiei de publicitate YVE-media?

Ce istoric are si care este calitatea produselor oferite?

a. YVE Style – http://yve-style.com – revista online pentru femei scrisa in limba engleza.

b. YVE – http://Yve.ro –  revista online pentru femei a adus de-a lungul timpului foarte multi vizitatori. Atat femeile, cat si barbatii intra pe pagina deoarece pot gasi aici sfaturi prin care isi pot seduce iubitele, ori trucuri prin care pot impresiona. YVE este o revista online care a reusit sa ajunga in topul celor mai citite reviste online din Romania.

c. Mireasa perfecta – http://mireasa-perfecta.ro este o revista online prin care YVE-media a reusit sa cuprinda tot ceea ce inseamna ziua cea mai importanta din viata oricarei femei.

d. Diete sanatoase – http://diete-sanatoase.ro. Yve iubeste sanatatea si tocmai din acest motiv site-ul “Diete sanatoase” cuprinde toate acele metode prin care putem slabi in mod natural fara a intalni anumite riscuri.

4.    Ce oferim?

•    Calitatea pe care o oferim reprezinta cartea noastra de vizita.
•    Preturile sunt la indemana
•    Servicii complete in ceea ce priveste afacerea ta online!

In concluzie, Agentia de publicitate online YVE-media promite seriozitate. Seriozitatea despre care vorbim a aparut in urma experientei pe care am dobandit-o cu trecerea timpului. Agentia de publicitate online YVE-media promite si realizeaza.

Posted in: