SEO

Servicii SEO – on-site si off-site

SEOAplicarea corecta a strategiilor SEO (search engine optimisation) ar trebui sa fie intotdeauna cea mai inalta prioritate in campania de marketing online, deoarece este modul cel mai accesibil si mai ieftin de a obtine trafic si vanzari.

1.Evaluare a concurentei – clientii nostri primesc o analiza preliminara detaliata intr-un document care explica pozitionarea concurentilor sai directi si justifica, drept urmare, pasii ce trebuie urmati pentru depasirea lor.

2. Audit SEO tehnic pentru web site-ul tau – Vom analiza in primul rand structura site-ului, modul de navigare al utilizatorilor si va usura accesul robotilor de cautare catre toate paginile site-ului. In pasul urmator vom verifica daca exista probleme de indexare, sitemap xml, pagini suplimentare, continut duplicat, spam involuntar, keyword stuffing, layout-ul paginii, redirectari url precum si multe alte aspecte tehnice.

3. Strategie de cuvinte cheie. Determinam ce cuvinte cheie cauta potentialii tai clienti pe Google. Alegem o serie de cuvinte cheie relevante pentru site-ul tau si cu un volum de cautare mare pe Google. Scopul strategiei SEO este de a pozitiona paginile site-ului tau pe cuvintele cheie cautate de utilizatori. Adica, atunci cand un utilizator cauta pe Google o expresie, site-ul tau sa apara in prima pagina, in spatiul cu cele 10 rezultate naturale/organice.

4.Sugestii privind ameliorarea aspectului site-ului, reconfigurarea meniurilor si paginilor – vom analiza continutul important din pagina, link-urile din site, cuvinte cheie din texte, din meta tag-uri, raportul cod/text, cantitatea de continut indexabil, numarul de pagini, validare cod html (xhtml)…etc. Venim cu recomandari practice si cu optimizarile care trebuie sa fie implementate pe site.

5. Link Building. Trimitand linkuri din alte site-uri populare, relevante si cu vechime, catre site-ul tau, afacerea ta va creste foarte mult. Detectarea oportunitatilor de trafic neconsiderate inca, elaborarea si punerea in aplicare a planului de linkbuilding personalizat, analiza backlinkurilor de care beneficiaza deja site-ul tau, sugestiile de imbunatatire a eficientei strategiei de link-building – toate acestea fac parte din operatiunile de link building pe care Yve Media le practica deja de ani de zile.

 

Principiile noastre SEO sunt ceea ce separa consultant SEO „white hat” (ansamblul tehnicilor si procedeelor recomandate de Google si de celelalte motoare de cautare) de unul „black hat” (care produc spamming, texte ascunse etc) Yve Media se mandreste cu faptul ca a imbunatatit pozitia cientilor sai in clasamentul motoarelor de cautare prin tehnici de SEO cinstite, etice, care nu-ti pun site-ul in pericol de a fi dezindexat.

 

 Contacteaza-ne, pentru a primi o oferta personalizata!